You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Ruilen & retourneren

We willen dat je helemaal blij bent met je aankoop

Controleer het zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u de hoofditems op maat hebt gecontroleerd. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren we deze graag met inachtneming van dit retourbeleid. Gratis 365 dagen retourneren. Retourneer iets om welke reden dan ook tot een jaar nadat je het hebt gekocht. We geven u een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

Retourbeleid

Als u uw bestelling gedeeltelijk of volledig wilt retourneren voor terugbetaling of omruiling, moet u ons binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van het artikel op de hoogte stellen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of per telefoon.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling als artikelen gebruikt of gewassen aan ons worden geretourneerd, niet in de originele staat met intacte labels, met sporen of geuren (bijv. Parfum of sigarettenrook).

We vragen dat artikelen samen met de originele verpakking van de fabrikant worden geretourneerd, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen zoals de fabrikant het bedoeld heeft.

Bewaar a.u.b. het verzendbewijs wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid voor het geval goederen verloren gaan tijdens het transport.

 

Restitutiebeleid

Voor retourverzoeken of annuleringen van een hele bestelling die binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan ​​als u een ander type levering kiest dan de goedkoopste type standaardlevering die door ons wordt aangeboden). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Voor retourverzoeken van gedeeltelijke bestellingen die binnen 14 dagen vanaf de dag na levering zijn ontvangen, zullen we de kosten van het bestellingsartikel terugbetalen. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Gehele of gedeeltelijke retourverzoeken van bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering worden ontvangen, kunnen naar eigen goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de bestelde artikelen.

Standaard verpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de ruilartikelen vervolgens aan ons worden geretourneerd voor restitutie. In dat geval worden ze in mindering gebracht op de restitutie. Express verpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Om via deze website een retourverzoek in te dienen, logt u in op uw account, gaat u naar 'Voltooide bestellingen', klikt u op 'Artikelen retourneren' naast de betreffende bestelling, vult u het formulier in en klikt u op 'Retourverzoek indienen'. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen met uw ordernummer, wat u wilt retourneren en waarom u dit wilt retourneren.

U ontvangt dan een e-mail met uw retourverzoek-ID plus instructies over hoe u de artikelen naar ons kunt retourneren.

We komen met u overeen om het artikel terug te betalen, te vervangen of om te ruilen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Stuur de geretourneerde artikelen zonder onnodige vertraging naar ons terug en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retourverzoek heeft doorgegeven. We raden u aan een aangetekende post of track and trace-postmethode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geposte waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het artikel acceptabel is voor retournering in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we je geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we je een e-mailbevestiging en je terugbetaling wordt binnen 7 dagen verwerkt.

Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening heeft gestort nadat we uw teruggave hebben verwerkt.

Als het artikel niet acceptabel is, zullen we het naar u terugsturen met een uitleg van de redenen voor het retourneren.